Lansata in iunie 2013, aplicatia Super Erou este disponibila pentru iPad, iPhone si dispozitivele cu sistem de operare Android, oferindu-le fanilor legendarului erou posibilitatea de a fi la curent cu aventurile acestuia, dar si de a avea acces la mai multe titluri de banda desenata, printre care „Revista Comics”, „Toate panzele sus”, „DIM - Sarabanda in Golful Aden”, „Mila23”, „Elabuga” sau „Poveste despre eu”.

Parteneriatul marcheaza primul deal intre operatorul Orange Romania si producatorul de solutii software Zitec.

„Fiind o creatie 100% romaneasca, revista Harap Alb continua prezinta aventurile unor personaje inspirate din folclorul autohton, intr-un mod atractiv pentru generatiile mai tinere. In conceperea benzilor desenate ne concentram foarte mult pe calitatea continutului, in acest sens colaboram chiar cu un scriitor profesionist de scenarii SF. Ne bucura foarte mult faptul ca povestile rezultate vor ajunge la tot mai multi fani ai genului, prin aplicatia Super Erou”, a spus Mihai Ionascu, co-fondator si editor-sef al editurii HAC!BD, ce detine si publica revista Harap Alb continua.

Citeste si:

Intr-un interviu cu wall-street.ro, Ionascu spunea ca „Durata de viata a unei reviste de banda desenata este practic nelimitata. Cu cat e mai veche cu atat mai ravnita. Ce alt tip de publicatie poate sa se laude cu asa ceva? Revistele obisnuite ajung hartie de sters geamurile. Daca se incearca asa ceva cu o revista de banda desenata.. se lasa cu lacrimi. Asteptam cu nerabdare momentul cand vom avea suficiente numere pe piata pentru a ne putea audita la BRAT (n.red. Biroul Roman de Audit Transmedia) si SNA (n.red. Studiul National de Audienta). O sa fie interesant”. In prezent, in Romania, benzi desenate vechi sunt importate de catre Erou Pe Banda. Alt jucator este ComicsManga.ro.

Citeste intreg interviul pe wall-street.ro.

Pe langa continutul revistei Harap Alb continua, cei interesati sa afle noutati si mai multe informatii despre procesul de realizare a revistei, pot urmari activitatea echipei editoriale prin intermediul paginii de Facebook, unde pana in prezent s-a format o comunitate de aproximativ 130.000 de fani.