Coney are o experieta de 15 in domeniul relatiilor publice, el lucrand de-a lungul anilor pentru companii precum Red Consultancy, eBay, Launch Group. In 2007 s-a alaturat Golin, iar in prezent este director de creatie al retelei pentru regiunea EMEA.

“Vad lucrari foarte bune in toate birourile noastre, insa in America Latina, Estul Europei si Orientul Indepartat sunt create campanii care continua sa ne surprinda si incante”, explica managerul.

Charlei Coney lucreaza pentru clienti atat pe segmentul corporate cat si pe cel consumer, pentru branduri precum Magnum, Dove, Persil, Oracle, nPower sau Smirnoff.

Incurajati oamenii sa riste

“Pe masura ce clientii isi doresc sa faca tot mai multe lucruri cu bugete mici, cred ca rolul agentiilor de PR si abilitatea noastra de a crea conversatii relevante si care sa implice intr-un mod autentic consumatorii a crescut”, spune Coney.

El adauga ca exista o oportunitate foarte mare pentru clientii din zona de business to business si segmentul porate sa faca campanii creative si interesante, ca acestea pot inova mai mult decat campaniile traditionale din zona de business to consumer.

Citeste si:

“Toti putem fi creativi, este ceva de tine de modul in care gandim mai mult decat orice. Trebuie sa ii incurajati pe oameni sa riste, sa greseasca, sa iasa din starea de zi cu zi, creati un mediu in care oamenii sa se simta liberi sa fie inovativi. Acest lucru vine din leadership si o incredere adevarata in puterea creativitatii”, spune Coney.

Golin Worldwide este una dintre cele mai mari retele internationale de relatii publice. Compania americana are peste 50 de birouri in America, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu) si APAC (Asia-Pacific). Biroul din Romania este primul pe care compania l-a deschis in Europa Centrala si de Est.

Golin Romania face parte din Lowe Romania, grup de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, Seniorhyper, MobileWorks si Medic One. Anul trecut compania a avut afaceri de 1,9 milioane de euro si profit net de 38.000 de euro, conform Ministerului de Finante. Printre clientii companiei se numara