O serie de fotografii aparute marti pe site-ul chinezesc Weibo prezinta cum ar putea arata iPhone 7 Plus, fableta Apple. Dupa cum se vede din seria de mai sus, fotografiile sunt luate cu fata, spatele si lateralul viitorului terminal Apple.

O inspectie mai amanuntita dezvaluie ca terminalul fotografiat nu este unul produs chiar de Apple – logo-ul gigantului american nu este finisat si nici Smart Connector-ul. Incepand cu iPhone 6, Apple a decis sa modifice logo-ul, pentru a creste capacitatile wireless ale telefoanelor, scrie Appleinsider.

Rapoartele sunt mixte privind planurile Apple de a încorpora tehnologie Smart Connector in iPhone 7 Plus – asa cum ar pretinde imaginile „scurse” pe Internet. Pe fata terminalului pot fi remarcate un nou senzor de proximitate si camera FaceTime. Spre deosebire de iPhone 6s Plus, cei doi senzori flancheaza senzorul de sonor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri