Teodor Blidarus, Softelligence, a vorbit la Wall-Street 360 despre salariile din IT si cum cresc acestea.

Potrivit lui Teodor Blidarus, Romania este in continuare o piata pentru companiile mari din strainatate care vor sa-si deschida divizii aici, chiar daca salariile sunt in crestere.

“Salariile cresc, in medie, cu 10% in fiecare an in IT. Daca esti o companie care creste, cum suntem noi, atunci vei plati si mai mult pentru a aduce acei oameni”, spune Blidarus.

“In momentul de fata, salariul unui junior incepe de la 800 de euro si poate ajunge la 1.300 de euro. In lumea seniorilor depinde mult ce altceva inseamna pachetul. Pachetul nu inseamna doar bani, desi discutam de 2.000 - 3.000 de euro. Noi, la Softelligence, oferim si beneficii flexibile: in loc sa cumparam abonamente la sala sau la o anumita clinica privata, le oferim o suma de bani, pe care oamenii o administreaza cum doresc in acel an”, expilca Blidarus.

Teodor Blidarus, managing partner al Softelligence si presedinte al ANIS, a fost invitatul Wall-Street 360 in saptamana joburilor in IT. Ramaneti pe wall-street.ro pentru noi informatii interesante sau urmariti (si ascultati) inregistrarea de mai jos.

Vlad Andriescu (start-up.ro)

embed


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Candidatii ar renunta la o parte din salariu pentru program flexibil