TP-Link Romania, liderul pietei locale de echipamente WLAN, are un nou manager general din aceasta luna, in persoana lui Zick Zhao. De profesie, inginer, Zick Zhao a absolvit Universitatea de Electronica si Tehnologie din China. S-a alaturat echipei TP-Link in iulie 2015, iar in luna noiembrie a aceluiasi an a preluat pozitia de manager de vanzari in cadrul reprezentantei TP-Link din Polonia.

In aprilie 2016, a devenit SMB Product Category Manager in cadrul TP-Link Rusia. In calitate de general manager TP-Link Romania, Zick Zhao va fi responsabil de extinderea activitatii companiei pe piata locala.

„Sunt foarte bucuros sa ma alatur echipei TP-Link Romania, aceasta numire fiind pentru mine in egala masura o mare oportunitate, cat si o provocare. Responsabilitatea mea este sa mentin ritmul foarte bun de dezvoltare al business-ului din Romania, punand in principal accent pe extinderea segmentului SOHO, in special a categoriei Smart Home, dar si a segmentului SMB. Suntem lideri de piata pe acest segment datorita calitatii si fiabilitatii produselor noastre, dar si profesionalismului echipei de marketing si vanzari”, a declarat Zick Zhao, general manager TP-Link Romania.

Este pasionat de drumetii si gatit, in special mancare chinezeasca.

Citeste si:
Gadgeturi smart pentru o casa inteligenta
Gadgeturi smart pentru o casa...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Instituțiile publice vor folosi platforme online pentru acceptarea documentelor
Setari Cookie-uri