Odata cu lansarea noii game de telefoane, Costin Soare, director operational Avenir Telecom a anuntat extinderea garantiei la 10 ani pentru toate accesoriile sub brandul Energizer. Cele trei game de telefoane mobile sunt urmatoarele:

A. Energizer Power Max – smartphone-uri high-end, cu o baterie de pana la 5.000 mAh ( functionare de pana la 24 de zile in stand-by). Gama cuprinde doua modele, Power Max P600s si Power Max P550S:

  • Smartphone-ul are o camera principala duala Sony de 13 MP si de 5MP pe partea din spate si o camera frontala de 8 MP. Acesta este dotat cu un procesor Mediatek Helio P25 MT6757CD Octo Core de 2,5 GHz. Power Max P600S poate suporta doua cartele SIM sau o cartela SIM si un card SD de pana la 256GB. Telefonul are si un cititor de amprente care pot inregistra pana la 5 amprente diferite. Modelul este disponibil in urmatoarele variante:

1.1 Prima varianta are 3 GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare
1.2 Cea de-a doua varianta are 6 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare

B. Energizer Hardcase – smartphone-uri rezistente la socuri, la apa si la praf, cu o durata mare de viata a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane:

  • Energy 100
  • Hardcase H240S
  • Energy E520 LTE
  • Hardcase H550S

    Telefonul este echipat cu tehnologie CAT4-LTE si permite viteze de transfer de date de pana la 300 Mbps. Acesta poate suporta doua cartele SIM sau o cartela SIM si un card SD in acelasi timp/

C. Energy, ce include modelele Slim Energy S500 si Energy S500E ( livrate cu accesorii de protectie, precum geam securizat si carcasa antisor) si doua modele feature phone, Energy E10 si Energy E20.

Avenir Telecom: la cat s-a...
Citeste si: Avenir Telecom: la cat s-a ridicat piata locala de accesorii mobile

Telefoanele mobile Energizer sunt disponibile, in prezent, la: Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan si Bayern Mobile Solution. Doua dintre noile modele de telefoane, Energy Plus S550 LTE si PowerMax P550S, pot fi achizitionate, cu abonament, din reteaua de magazine Internity, partener Telekom Romania.

Modelul Energizer Energy Plus S550 LTE este disponibil cu abonament, exclusiv la Internity, la pretul de 19 lei, impreuna cu planul tarifar Mobil13. De asemenea, modelul Energizer PowerMax P550S poate fi achizitionat la 1 leu, cu abonemantul Mobil 25 de la Telekom Romania. Ambele abonamente ofera internet nelimitat, la viteza 4G.

Avenir Telecom produce si distribuie accesorii marca Energizer din anul 2010, de cand a preluat licenta de la producatorul american de baterii Energizer, si telefoane mobile din anul 2017. In Romania, compania este prezeta de 21 de ani.

Electrocasnice inteligente: 4...
Citeste si: Patru produse electrocasnice care iti vor schimba stilul de viata

Sursa foto: By Rawpixel.com