Grupul Bittnet a anuntat recent intentia unei noi tranzactii, un transfer al activitatii de integrare IT&C a Crescendo International, inclusiv a intregii echipe, catre Dendrio, brandul format pe structura Gecad Net. Aflati din emisiunea Iesit din Tipar ce urmeaza pentru cele doua companii si ce a stat la baza acestui parteneriat important in piata de IT romaneasca.

Marius Tulea, CEO al Crescendo, si Cristian Logofatu, CFO Bittnet, au explicat in cadrul emisiunii Iesit din Tipar ce planuri au pentru viitoarea structura, odata ce Consiliul Concurentei isi va da acordul pe tranzactie. Pana atunci, cele doua companii isi vor derula independent activitatile.

Bittnet a anuntat in aceasta saptamana preluarea activitatii de integrare IT&C a Crescendo pentru suma de 10,9 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri