Spre deosebire de tigari, sistemul IQOS incalzeste in loc sa arda tutunul. IQOS este primul dispozitiv electric ce incalzeste tutunul in loc sa-l arda care a primit de la FDA autorizare de comercializare pe piata din S.U.A, de cand, din 2009, FDA a devenit responsabila de reglementarea produselor din tutun. Statele Unite se vor alatura celor 47 de tari unde IQOS poate fi comercializat legal.

“Decizia FDA de a aproba comercializarea IQOS in Statele Unite este un pas important pentru cei aproape 40 de milioane de fumatori americani. Unii se vor lasa de fumat. Cei mai multi insa vor continua sa fumeze. Pentru acestia, IQOS ofera o alternativa fara fum continuarii fumatului. In doar doi ani, 7,3 milioane de oameni din intreaga lume au abandonat tigarile si au trecut la utilizarea exclusiva a IQOS. Decizia de astazi a FDA pune la dispozitia fumatorilor adulti americani aceasta optiune. La PMI, suntem hotarati sa inlocuim tigarile cu alternative fara fum, care combina tehnologia avansata cu validari stiintifice solide. Anuntul FDA este un moment istoric”, a declarat André Calantzopoulos, Chief Executive Officer, PMI.

El a adaugat: “FDA stabileste norme clare de comercializare, incluzand reglementari de marketing care sa mareasca sansele fumatorilor adulti sa schimbe tigarile conventionale si sa reduca riscul utilizarii intr-o maniera care nu este avuta in vedere. Sustinem in totalitate acest obiectiv. FDA a ridicat standarde inalte si vom lucra impreuna pentru a le implementa, pentru ca IQOS sa ajunga la audienta potrivita – actualii fumatori adulti.

PMI va introduce IQOS pe piata americana printr-o licenta exclusiva Altria Group, a carei subsidiara, Philip Morris USA are expertiza de piata si infrastructura necesare pentru o lansare de succes.

PMI a supus analizei FDA un set de date stiintifice care sa sustina solicitarile adresate FDA. Pe langa cea de comercializare (aprobata), mai este sub analiza cea referitoare la dreptul de a include IQOS in categoria “Produs din tutun, cu risc modificat”.

PMI construieste un viitor bazat pe noua categorie de produse fara-fum care, desi nu lipsite complet de riscuri, reprezinta o alegere mai buna decat continuarea fumatului, considera oficialii companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri