UPC Romania anunta incheierea unui parteneriat cu Eventim, unul dintre cei mai importanti distribuitori de bilete pentru cele mai mari concerte, festivaluri, evenimente culturale si sportive din Romania. Prin lansarea noului serviciu online, pot fi achizitionate biletele distribuite de Eventim foarte usor, direct pe site-ul www.upc.ro.

UPC pune la dispozitie bilete cu preturi speciale pentru unele dintre cele mai importante concerte si evenimente ce vor avea loc pana la finalul acestui an.

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii pentru care pot fi achizitionate bilete cu un discount de 10%, este cel sustinut de THE CURE, trupa care va veni pentru prima oara in Romania pe 22 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

In perioada 12 - 14 iulie, UPC Romania desfasoara si un concurs pe pagina oficiala de Facebook, oferind 10 invitatii duble, la categoria Diamond Circle, la concertul The Cure.

Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox (3 noiembrie, Sala Palatului din Bucuresti), Lara Fabian (18 - 19 noiembrie, Sala Palatului din Bucuresti si 14 ianuarie la BT Arena din Cluj-Napoca) sunt alte concerte pentru care UPC ofera un discount special de 10% la achizitionarea biletelor de pe website-ul companiei.

Lista completa a evenimentelor pentru care pot fi achizitionate bilete, precum si informatii privind perioada promotiei pentru fiecare dintre evenimente, pot fi gasite aici: http://www.upc.ro/extra-upc/.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri