iStyle, Apple Premium Reseller, a adus astazi noile modele de iPhone in Romania si anunta ca numarul precomenzilor a crescut cu 15% in 2019 comparat cu modelele din 2018, aproximativ 85% dintre acestea indreptandu-se catre iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, modelele de varf. Am stat de vorba cu Dragos Vrinceanu, retail manager iStyle Romania, pentru a afla mai multe despre aceasta lansare, dar si business-ul retailerului Apple.

“In perioada aceasta, a noilor lansari de iPhone-uri, acestea acopera circa 50% din totalul vanzarilor in magazinele iStyle”, spune acesta. “Evident, in functie de trimestru, ponderea difera, dar si modelele vandute – in trimestrul trei si patru, de obicei “grosul” este reprezentant de modelele noi”.

Ca o tendinta generala, utilizatorii de iPhone-uri fac upgrade la noile modele o data la doi ani, insa, mai ales in ultimii ani, din ce in ce mai multi schimba la fiecare an. “Desi nu am apucat sa testez foarte mult noile modele, am ramas cel mai impresionat de noul sistem de camere. Daca ai putina imaginatie si ceva ochi pentru partea artistica poti face lucruri absolut senzationale!”, spune oficialul iStyle.

In ceea ce priveste vanzarile business-ului, ponderea online-ului creste mai rapid decat in cele 10 magazine fizice. “In magazinele fizice, de la an la an inregistram o evolutie de 15-20%, iar online-ul creste chiar mai rapid”.



Compania a introdus anul acesta doua servicii majore – un serviciu de inchiriere telefoane pentru perioada cat al tau este in service, la un pret de 15 lei/zi, limitat la 10 zile, si serviciul iStyle Confort unde, pentru 200 de lei platiti o singura data, primesti o folie de sticla 3D (pret de retail de 139 de lei), plus pachetul mentionat anterior, la care se adauga crearea de Apple ID la momentul achizitiei si asistenta petnru functia Find My iPhone.

In ceea ce priveste cifra de afaceri a retailerului, compania urmareste o crestere de 17% fata de 2018, pana la 45 de milioane de euro. Locatia de service deschisa de iStyle in august 2019 se afla in centrul Capitalei, fiind deservita de specialisti certificati Apple si acopera servicii precum diagnoza, depanare, reparare sau inlocuire a produselor atat in perioada garantiei cat si in afara acesteia.

Citeste aici mai multe despre noile modele de iPhone, care au pretul de pornire de la 3.949 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri