(P) Cum crestem vanzarile online prin servicile de livrare alternative Click&Collect

Click&Collect - metoda de livrare alternativa, eficienta si rapida, la puncte de ridicare de proximitate, e preconizat sa devina un “must have” pentru orice comerciant online.
Global, din ce in ce mai multi clienti ai magazinelor online aleg livrarea catre puncte de ridicare (pick-up points) tip Pachetomate (Parcel Smart Lockers).

In tarile scandinave, 70% din livrarile PostNord (unul dintre cei mai mari furnizori de servicii postale din Scandinavia) sunt catre reteaua regionala formata din peste 7.000 de puncte de ridicare.

In China, doar reteaua Hive Box a ajuns deja la un numar de 150.000 de puncte de ridicare de proximitate.
Click&Collect poate ameliora semnificativ una din cele mai arzatoare probleme intampinate de din ce in ce mai multe magazine online, respectiv cresterea constanta a numarului de retururi.
C Solution ofera, inca din 2015, serviciul Click&Collect cu livrare in reteaua nationala de Pachetomate® Posta Panduri (100 de pachetomate instalate in cele mai mari orase din tara) si cu plata comenzilor online prin serviciul Plati Online.
Comerciantii care au integrat serviciul Click&Collect de la C Solution, precum www.farmaciatei.ro, www.bebetei.ro sau www.librariaonline.ro, au inregistrat rate de retur pentru aceasta metoda de livrare de sub 0.25%

Click&Collect este implementat in 3 metode de livrare:

  • Pachetomatele amplasate in proximitate;
  • Pick-Up in store - Pachetomatele amplasate chiar in magazine
  • Teleportarea
Teleportarea, este un serviciu oferit de Plati Online si Posta Panduri de “livrare instant a produselor aflate in promotie”, care a obtinut premiul MOST INNOVATIVE COURIER & POSTAL SERVICE, in cadrul Courier & Postal Services Business Awards for Excellence 2019, organizat de GOVNET
Daca doritisa cresteti semnificativ “Customer Lifetime Value” prin:
  • Customer experience 100% digital, tradus in Loialitate pe termen lung
  • Comenzi mai dese
  • Valoare mai mare a cosului de cumparaturi
… si in acelasi timp sa reduceti costurile logistice cu minim 20%!

Va invitam sa va inregistrati la webinar-ul gratuit "Cum putem creste vanzarile online prin serviciile Click&Collect", ce va fi sustinut de catre Plati Online si Posta Panduri, miercuri, 22 ianuarie, incepand de la ora 11:00.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri