5% dintre clientii evoMAG opteaza pentru livrarea produselor in una sau in trei ore de la plasarea comenzii online. Procentul este in crestere si arata o schimbare in comportamentul de consum, clientii punand mai mult accent pe livrarea rapida si in siguranta a produselor comandate.

Venind in sprijinul nevoii clientilor de rapiditate in livrare, evoMAG este singurul magazin online din Romania care ofera livrarea produselor intr-o ora de la plasarea comenzii. Totodata, evoMAG ofera si optiunea de livrare in trei ore.

„Sunt doua tipuri de clienti care acceseaza aceste servicii de livrare rapida: cei care isi doresc foarte mult produsele comandate si cei care au urgente generate de defectiunea unor echipamente”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG. „80% dintre comezile livrate in una sau in trei ore apartin companiilor care au mai cumparat in trecut produse de la evoMAG”.

Printre produsele pentru care clientii doresc livrare rapida se numara componentele PC, telefoanele mobile, echipamentele de retelistica si laptop-urile.

Pentru a beneficia de livrarea intr-o ora, comenzile trebuie plasate de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 16:50, iar ca modalitate de achizitie, utilizatorii serviciului trebuie sa opteze pentru plata ramburs. Serviciul este valabil doar in Bucuresti, vizeaza produsele aflate pe stoc, iar costul pentru livrarea comenzii intr-o ora este de 50 lei.

Pentru a beneficia de livrarea produselor in trei ore, clientii trebuie sa plaseze comenzile de luni pana vineri, in intervalul 00:00 – 17:00. De asemenea, serviciul vizeaza produsele aflate pe stoc, iar costul pentru livrarea in trei ore este de 30 lei in Bucuresti si de 50 lei in Ilfov.

In ambele cazuri, fie ca produsele ajung la destinatie intr-o ora, fie in trei, livrarea se face prin curieri.

„Vom face investitii in perioada imediat urmatoare pentru a imbunatati procesul de livrare si pentru a oferi si mai multor clienti posibilitatea de a intra cat mai rapid in posesia produselor. Purtam discutii in prezent cu mai multe companii care ofera servicii de tipul click and collect, pentru deschiderea de puncte de livrare la nivelul intregii tari”, mai spune Mihai Patrascu.

Cat priveste timpul de livrare pentru toate comenzile evoMAG, in medie, 97% dintre acestea sunt livrate in 24 de ore. Timpul de livrare este unul redus si pentru ca evoMAG onoreaza comenzile din Bucuresti cu masinile proprii, fiind unul dintre putinele magazine online din Romania care ofera acest serviciu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
evoMAG: eCommerce-ul si-a atins potentialul pe categoriile mari