Acer oferă o gamă largă de laptopuri, de la notebook-uri la prețuri accesibile, până la laptopuri puternice și chiar și câteva Chromebook-uri foarte bune. Compania a fost asociată cu produse care adesea nu sunt atât de scumpe - și pe bună dreptate, având în vedere gama de laptopuri pe care le oferă în prezent.

Iată câteva dintre cele mai bune laptopuri pe care Acer le oferă în acest moment. Așa cum v-ați aștepta, toate laptopurile Windows vor fi eligibile pentru o versiune gratuită de Windows 11 în acest sezon de sărbători.

Acer Swift 3

Acer Swift 3 are un preț destul de accesibil și vine cu un display IPS full-HD de 14 inch și este alimentat de procesorul AMD Ryzen 7 4700U octa-core, 8GB LPDDR4 RAM și un SSD NVMe de 512GB.

Laptopul are, de asemenea, o tastatură iluminată din spate, un scanner de amprente, Wi-Fi 6 și asistent vocal Alexa încorporat. Dacă vă pasă de Thunderbolt, Acer Swift 3 este disponibil și cu noul procesor Intel Core i7 de generația a 11-a, cu un port Thunderbolt 4 și certificare Intel EVO, ceea ce duce la cea mai bună performanță, conectivitate și durată de viață a bateriei.

Ultrabook-ul Acer Swift 3 oferă performanțe excelente și are o durată de viață solidă a bateriei datorită procesorului Ryzen 4000U. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune ultrabook-uri mid-range de pe piață în acest moment.

Acer Chromebook Spin 713

Un Chromebook 2-în-1 destul de bun, Chromebook-ul Acer este ideal pentru studenți sau pentru cineva care dorește cea mai bună experiență Chrome OS. Este potrivit pentru utilizarea zilnică și este suficient de puternic pentru a înlocui funcționalitatea majorității laptopurilor Windows. Are un procesor Intel Core i5-10210U puternic asociat cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare.

De asemenea, are un ecran clar de 13,5 inch, cu o rezoluție de 2256 x 1504 pixeli, care poate fi pliat până la capăt, astfel încât să îl puteți folosi în modul tabletă. Puteți chiar să-l susțineți pe birou pentru a viziona filme sau pentru a accesa cele mai recente titluri de jocuri prin Google Stadia.

Acer ConceptD 3 Ezel

Acesta este un laptop unic de la Acer, care se adresează în principal ilustratorilor, designerilor, editorilor foto și video. Ecranul IPS de 14 inch se poate desprinde din partea de jos, oferindu-vă o varietate de unghiuri din care puteți interacționa. Panoul este validat de Pantone, oferă o luminozitate de 340 nits, 100% sRGB, iar stiloul Wacom AES inclus îl face un pachet atractiv.

Nu este ceva asemănător laptopurilor destinate creatorilor de conținut de pe piață, dar hardware-ul din interior nu este nimic ieșit din comun. Are un procesor Intel Core i7-10750H cu 6 nuclee de a 10-a generație, cu o GPU NVIDIA GeForce GTX 1650 cu memorie DDR4 de 16GB și un SSD PCIe M.2 de 512GB.

Afișajul unic al acestui laptop îl face ideal pentru creatorii de conținut și deopotrivă, ca să nu mai vorbim de faptul că ecranul IPS de pe acest laptop este validat de Pantone și oferă o precizie excelentă a culorilor.

Acer Travelmate P4

Seria Travelmate de la Acer se adresează utilizatorilor business cu o carcasă certificată MIL-810H cu un factor de formă subțire cu balama de 180 de grade. Notebook-ul poate fi configurat cu cele mai noi procesoare Intel 11th-gen, 16GB de memorie și 512GB de stocare SSD. De asemenea, oferă opțiuni moderne de conectivitate, inclusiv Thunderbolt 4, Wi-Fi 6 și conectivitate mobilă opțională 4G LTE.

Acer Aspire 5

Recomandarea noastră pentru cel mai accesibil laptop Acer, noul Acer Aspire 5 vine cu noul procesor Intel Core i3-1115G4 de 11-gen cu un SSD NVMe de 128GB și 4GB de RAM.

Notebook-ul oferă, de asemenea, un afișaj IPS Full HD de 15,6 inch, Wi-Fi 6, o tastatură cu iluminare din spate și până la 8,5 ore de viață a bateriei, totul la un preț redus, ceea ce reprezintă o ofertă excelentă. Nu are un design premium de ultimă generație, dar având toate aceste caracteristici la un cost atât mic, nu ne putem plânge.

Acer Predator Triton 500

Dacă sunteți în căutarea unui laptop de gaming de ultimă generație, seria Predator este calea de urmat. Triton 500 este în prezent cea mai puternică versiune oferită de Acer. Are designul tipic Acer Predator cu un finisaj negru închis și accente albastre și veți obține, de asemenea, iluminare personalizată pe tastă pentru tastatură, pentru a vă potoli setea de RGB. De asemenea, vine cu 3 ventilatoare însoțite de țevi de cupru, pentru a menține interiorul rece.

Apropo, acest laptop vine cu procesorul Intel Core i7-10875H de a 10-a generație cu 32GB de memorie DDR4 și un SSD NVMe de 512GB, împreună cu un slot de stocare secundar M.2 NVMe care este accesibil utilizatorului. Laptopul vine, de asemenea, cu o rată de reîmprospătare de 300Hz, echipată cu afișaj full-HD de 15,6 inch, împreună cu G-SYNC, timp de răspuns de 3 ms, luminozitate de 300 de niți și acoperire 100% sRGB.

Acer are câteva laptopuri noi care se așteaptă să ajungă în magazine foarte curând. Asigurați-vă că urmăriți lansările producătorului și nu uitați să consultați listele cu cele mai bune laptopuri pe care ar trebui să le cumpărați în 2021, laptopuri care oferă conectivitate mobilă de mare viteză 5G și cele mai noi laptopuri încărcate cu portul Thunderbolt 4 de nouă generație.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri