Endava anunță că a trecut de pragul de 10.000 de angajați la nivel global, împărțiți în locații close-to-client în Europa de Vest, Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, Australia și Singapore, precum și în locații de livrare de tip nearshore în Europa Centrală și America de Sud.

Cei 10.000 de angajați sunt distribuiți în echipe multidisciplinare la nivel global, formate din ingineri cu diferite specializări și grade de senioritate.

Compania britanică de software a ajuns anul acesta la 10 centre de livrare în România, prin deschiderea noilor locații în Craiova, Sibiu și Suceava, luna trecută. Noile centre de livrare se adaugă celor aflate în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești, pe care compania le opera deja în România.

În acest moment, peste 5.000 dintre angajații companiei sunt localizați în regiunea Europa Centrală (Bulgaria, Moldova, România) și lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Fiind una dintre cele mai mari companii de software de pe piața locală și în topul celor mai doriți angajatori, Endava este în proces continuu de extindere a echipei.

Retail jobs

„Istoric vorbind, România a fost mereu o piață esențială pentru dezvoltarea noastră, deoarece aici avem ingineri de software extrem de talentați, arhitecți și consultanți de business precum și una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. Anul acesta am decis să ne extindem serviciile oferite, am trecut la sistemul de muncă hibrid care ne-a oferit și la nivel de companie mai multă flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară și creșterea capabilităților operaționale în orașele unde eram deja prezenți. Suntem în acest moment prezenți în 10 orașe din țară și evaluăm extinderea în alte câteva”, a declarat Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava.

Creșterea viitoare a companiei se bazează pe cultura organizațională, valorile și obiectivul ei de bază. Aceste elemente au susținut dezvoltarea continuă și au influențat menținerea unui procent al plecărilor din companie, la jumătate față de valoarea medie la care se situează acest indicator pe piața de profil.

Citeste si:
Ce trebuie să știi dacă vrei să te angajezi în publicitate
Să “rupi Tik-Tok-ul” nu este...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri