Apple a lansat noua versiune a sistemului său de operare, denumită iOS 16, care este disponibil pentru toate modelele începând cu iPhone 8. Vă prezentăm mai jos principalele îmbunătățiri cu care vine iOS 16 pentru utilizatorii de iPhone.

Cea mai nouă versiune de iOS vine cu o serie de schimbări importante pentru utilizatorii de iPhone, care au acces la funcții noi. iOS 16 se remarcă în primul rând cu noutățile aduse în ceea ce privește funcția lock screen, ecranul afișat înaintea deblocării.

iOS 16 permite acum un grad ridicat de personalizare a acestuia, utilizatorii de iPhone având posibilitatea de a adăuga widget-uri și de a modifica fonturile.

Modificări vin și în ceea ce privește mesajele trimise prin aplicația iMessage. Odată cu trecerea la iOS 16, utilizatorii de iPhone pot edita sau anula trimiterea mesajelor într-un interval de 15 minute de la momentul trimiterii acestora. Celălalt utilizator va vedea însă dacă au fost realizate aceste modificări.

Și aplicația pentru e-mail-uri are parte de schimbări odată cu trecerea la iOS 16. Astfel, uitilizatorii iPhone pot programa e-mail-uri pentru a fi trimise mai târziu și au acces și la un motor de căutare mai eficient. De asemenea, vor putea să retragă e-mail-urile trimise deja.

Prin intermediul iOS 16 au fost îmbunătățite și o serie de aspecte în ceea ce privește mesajele trimise de pe aplicația de mesagerie a Apple către utilizatorii de Android, dar și o îmbunătățire a funcției care le permite utilizatorilor să dicteze mesajele text pe care vor să le trimită.

Funcția Safety Check le va permite utilizatorilor să aibă un grad mai mare de securitate, având posibilitatea de a opri rapid funcționalități precum oferirea locației în care se află.

La nivel de notificări, acestea vor apărea la baza ecranului și ai posibilitatea de a opri anumite notificări pe care nu vrei să le primești în caz că dormi sau te afli în vacanță.

Sunt îmbunătățiri și în ceea ce privește Apple Maps, utilizatorii având posibilitatea de a adăuga diverse opriri în traseul stabilit anterior, iar aplicația de sănătate a Apple include și posibilitea de a adăuga medicamentele pe care le ia pentru a fi notificați în momentul în care acestea trebuie administrate.

Sursa foto: Poetra.RH / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri