RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii pe piata locala, a lansat Internetul mobil, Digi Net Mobil in Bihor si Timis la viteze de pana la 7,2 Mpps, cu preturi la abonament de pana la 15 lei, cel mai mici de pe piata, informeaza compania.
Pana la finalul anului, oferta sa va extinde in toate marile marile orase din Romania, in acest moment, in restul retelei nationale 3G a RCS & RDS oferta de internet mobil fiind disponibila la viteze de acces de pana la 384 kbps.

De oferta de internet mobil vor beneficia atat clientii actuali rezidentiali si de business, cat si cei care nu au achizitionat inca unul din serviciile RCS & RDS si momentan doresc doar noul Digi Net Mobil.

Pentru clientii companiei, RCS&RDS a lansat oferte adaptate cerintelor lor, in functie de serviciul deja achizitionat: fie in abonament gratuit sau de maxim 10 lei (inclusiv TVA), fie în varianta costuri per trafic.

Abonatii care beneficiaza de serviciul de internet de la RCS & RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit.

In cazul abonatilor de internet Cable Link si Fiber Link 1 (internet cu viteze de pana la 30 Mbps internet si metropolitan) optiunea pentru internet mobil presupune plata unui abonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA).

Pe de alta parte, abonatii RCS&RDS de internet Cable Link si Fiber Link 2 (internet cu viteze de pana la 50 Mbps internet si metropolitan) beneficiaza de oferta de internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de pana la 7.2 Mbps si echipament in custodie (modem USB).

Abonatii serviciului de telefonie mobila la 2 euro/luna cu convorbiri nelimitate in reteaua RCS & RDS, precum si cei care nu platesc abonament pentru telefonia mobila, dar platesc exclusiv convorbirile in aceasta retea sau convorbirile plus un abonament la un alt serviciu al companiei, pot beneficia de aceasta viteza de acces si in afara unui abonament cu cost lunar la internet mobil, pentru 0.05 euro/1 MB, respectiv 0.1 euro/1 MB.

Oferta este disponibila pe orice telefon mobil cu modem 3G si permite o rata de transfer de pana la 7,2 Mbps.

In urma cu doua saptamani, Vodafone si Zapp au lansat serviciile de internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

In 2008, potrivit Ministerului de Finante, RCS&RDS a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro, fata de un profit de 18,5 milioane euro in 2007, in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 11,6% de la 346,5 milioane euro in urma cu doi ani la 386,7 milioane euro in 2008.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri