Programul băncilor în minivacanța de 1 Decembrie va fi modificat, iar majoritatea unităților bancare vor fi închise de sărbători. Clienții pot avea la dispoziție numerele de call-center al insituțiilor bancare. Totodată, sucursalele bancare prezente în centrele comerciale rămân deschise aceste zile.

Bănci deschise de 1 Decembrie: Banca Transilvania

În 30 Noiembrie și 1 Decembrie, majoritatea unităților BT vor fi închise. Dacă ai nevoie de noi, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale, între 12:00 și 18:00. Programul este adaptat și în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită.

Ce operațiuni poți face:

  • Emitere card, reemitere card, resetare pin, refuz la plată, modificare limite de tranzacții cu cardul, blocare card, activare/modificare BT24 și NEO, SMS Alert
  • Scoring și preluări documentații pentru credite
  • Preluare instrumente de debit în vederea decontării
  • Extrase de cont

Call Center: 0264 308 028

Bănci deschise de 1 Decembrie: BCR

Banca Comercială Română anunță că, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială. Unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri, care vor funcționa după programul acestora, în general între 10:00 și 20:00.

BCR este disponibilă non-stop și prin telefon, la *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS sau +4.021.407.42.00 pentru apeluri internaționale.

Bănci deschise de 1 Decembrie: BRD

Toate sucursalele BRD vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie 2023, fiind zile libere de la stat, cu excepția:

  • Unităților situate în aeroporturi și marile magazine, care vor avea program de lucru normal (mai puțin Agentiile Jolie Ville și Henri Coandă, care sunt închise pe 1 decembrie 2013),
  • Sucursalei Bacău, Agenției Mihai Viteazu din Craiova, care își vor menține programul,
  • Agenției Sinaia care va lucra în data de 30 noiembrie și 1 decembrie 2013, în intervalul 9:00- 13:00,
  • Agențiilor Bran și Poiana Brașov, care își vor menține programul.

Bănci deschise de 1 Decembrie: Raiffeisen Bank

Agențiile Raiffeisen Bank vor fi închise în perioada 30 noiembrie și 1 decembrie, cu excepția unităților din centrele comerciale care au un program special.

Zilele de 30 noiembrie (Sf. Andrei) și 1 Decembrie 2023, Ziua Națională a României, sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și a mall-urilor.

Bănci deschise de 1 Decembrie: CEC Bank

În perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2023, programul unităților CEC Bank va fi afectat, toate unitățile fiind închise.

CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate nebancare, clienții să aibă acces la disponibilitățile și la serviciile bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparate multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți va funcționa 24 de ore din 24.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri