Prin aceasta oferta, utilizatorii beneficiaza de 10.000 de minute si SMS-uri in retea, precum si de 40 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale, pentru cinci euro pe luna, anunta operatorul pe siteul companiei.

De aceasta extraoptiune pot beneficia atat utilizatorii existenti de cartela Vodafone, cat si cei care activeaza o cartela noua.

Minutele si SMS-urile se consuma in ordinea efectuarii lor din totalul de 10.000, respectiv 40. Minutele nationale se pot utiliza si pentru destinatii internationale. Sunt considerate destinatii internationale retelele fixe din Europa si cele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel.

Citeste si:

Extraoptiunea, care poate fi activata pana pe data de 20 februarie 2011 prin apel gratuit la *100#, poate fi mentinuta timp de 3 luni de la activare. Beneficiile incluse in extraoptiuni sunt valabile 30 de zile de la activare, iar acestea se pot activa in perioada de valabilitate a cartelei.

Desi Vodafone a lansat campania de promovare sub numele "10.000 minute cu 10.000.000 clienti Vodafone" (vezi foto), oficialii operatorului au declarat, pentru Wall-Street.ro, ca numarul de clienti al companiei este conform cu cel anuntat la sfarsitul lunii septembrie 2010 - 9.839.000 de clienti.