Premierul norvegian Jens Stoltenberg a dezvaluit pe Internet ca a condus un taxi, intr-o dupa-amiaza, pentru a intelege mai bine preocuparile alegatorilor, relateaza AFP, citat de Mediafax.
"Este important pentru mine sa aflu ce cred oamenii cu adevarat. Iar daca exista un loc in care oamenii spun ceea ce gandesc, acel loc este taxiul", a declarat seful Guvernului intr-o inregistrare video postata pe Facebook, Twitter si YouTube.
"Toate salariile sefilor (sunt prea mari), ei nu ar trebui sa castige atatea milioane".

Filmat purtand uniforma soferilor de taxi de la firma Oslo Taxi, Stoltenberg a condus incognito un vehicul, intr-o dupa-amiaza de iunie, pe strazile capitalei norvegiene.

"Au trecut opt ani de cand nu am mai condus, dar totul a decurs bine", i-a marturisit el unei cliente care l-a recunoscut.

"In orice caz, sunt in continuare in viata", i-a raspuns ea amuzata.

Realizata cu ajutorul unei camere ascunse, inregistrarea video surprinde reactii ale unor pasageri, unul apreciind ca "din acest unghi seamana cu premierul".

"Ce? ce? Doamne!", au exclamat doua tinere inainte sa plece razand. "Pica bine, tocmai voiam sa va scriu", i-a spus o doamna in varsta, purtand un impermeabil rosu, dupa ce l-a identificat.

"Toate salariile sefilor (sunt prea mari), ei nu ar trebui sa castige atatea milioane", i-a spus ea, sperand la o interventie din partea lui Stoltenberg "in calitate de premier".
"Cred ca tara si pasagerii norvegieni de taxi sunt mai bine serviti daca sunt premier, ci nu sofer de taxi."
Publicarea acestui video de peste trei minute are loc in plina campanie electorala. Stoltenberg, presedintele Partidului Laburist, si coalitia de stanga, in exercitiu, nu sunt favoriti in sondaje.

"Cred ca tara si pasagerii norvegieni de taxi sunt mai bine serviti daca sunt premier, ci nu sofer de taxi", a declarat in gluma Stoltenberg pentru tabloidul Verdens Gang (VG).

Alegerile se vor desfasura pe 9 septembrie in intreaga Norvegie sau incepand de pe 8 septembrie in municipalitatile care doresc acest lucru.

Potrivit VG, niciun pasager nu a platit cursa cu taxiul condus de premier.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri