"De trei luni se aude ca isi va oficializa relatia cu Julie Gayet pe 12 august, cand se vor casatori", a declarat o sursa din interiorul Partidului socialist francez, care l-a sustinut pe Francois Hollande la alegerile prezidentiale din 2012, noteaza Mediafax. Totodata, cotidianul francez Midi Libre relateaza ca, pe 12 august, François Hollande va implini varsta de 60 de ani, acesta fiind motivul pentru care respectiva zi a fost vehiculata in mediile politice franceze ca data a casatoriei sale cu Julie Gayet.

Pe de alta parte, Francois Hollande a evitat sa comenteze acest subiect. Astfel, Hollande a declarat pe 14 iulie, de Ziua nationala a Frantei, ca "viata privata trebuie sa ramana viata privata". "Atunci cand voi avea informatii, vi le voi comunica, dar nu am niciuna", a spus atunci presedintele Frantei. "A lasat lucrurile deschise. Unii dintre adeptii sai ar vrea sa vada ca isi pune la punct situatia personala, pentru a pune capat zvonurilor si a evita ca acest subiect sa devina o problema pentru 2017 (anul alegerilor prezidentiale, n.r.)", a precizat aceeasi sursa.

In ianuarie, Francois Hollande, care pe atunci avea o relatie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins de fotografii revistei Closer iesind dintr-un imobil unde acesta se intalnea de obicei cu actrita Julie Gayet. In cursul aceleiasi luni, presedintele Frantei a anuntat incetarea relatiei sale cu Valérie Trierweiler, fosta Prima Doamna a Frantei.

Citeste si:

Valérie Trierweiler si Francois Hollande nu au fost casatoriti, o situatie fara precedent in Franta pentru o Prima Doamna. Insa acest lucru nu a impiedicat-o pe Valérie Trierweiler sa participe la activitati oficiale ale partenerului sau, calatorii in strainatate sau ceremonii la Paris. Ultima aparitie a acesteia alaturi de presedinte a avut loc pe 8 ianuarie.

Francois Hollande a mai avut o relatie cu Ségolène Royal, actualul ministru al ecologiei, dezvoltarii durabile si energiei, cu care are patru copii. Julie Gayet, ramasa "invizibila" dupa dezvaluirea relatiei sale cu François Hollande, a reaparut in public la gala de decernare a premiilor César, din 28 februarie, unde a fost nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar", pentru evolutia sa din filmul "Quai d'Orsay". Premiul la aceasta categorie a fost primit insa de actrita Adèle Haenel, pentru prestatia sa din pelicula "Suzanne".

Actrita discreta, Julie Gayet a jucat in ultimii 20 de ani in peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere si chiar drame, interpretand intotdeauna roluri secundare. Dupa ce a anuntat, pe 25 ianuarie, "sfarsitul vietii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relatie din anul 2007, presedintele francez Francois Hollande a aparut mereu singur in public, iar natura relatiei sale cu Julie Gayet nu a fost precizata ulterior.