Sampania Ace of Spades, marca Armand de Brignac, companie pe care Jay-Z a cumparat-o in luna noiembrie a anului trecut, devenind proprietarul unuia dintre cele mai vechi simboluri ale Frantei, infiintat la 1763, este prezentata in variante pinot blanc si noir, intr-o sticla placata cu metal folosit pentru fabricarea armelor, potrivit Mediafax.

Desi nu este cea mai scumpa sampanie din lume - aceasta distinctie fiind detinuta de Goût de Diamants, pe a carei sticla este incrustat un diamant de 19 carate si insemne din aur alb, valorand aproximativ 1,2 milioane de dolari - Ace Of Spades a lui Jay-Z este de trei ori mai scumpa decat o sticla obisnuita a brandului Armand de Brignac.

Potrivit prezentarii facute de companie, noua licoare produsa exclusiv din struguri pinot se potriveste cu mancarurile picante, carnea de vita, rata, branza si caviar. O varianta mai ieftina a acesteia costa 360 de dolari si reprezinta o bautura cu caracter demisec.

Citeste si:

Ace os Spades se vrea a fi o bautura atat de exclusivista incat nu se va comercializa nici in lantul cluburilor numite 40/40, pe care americanul le detine si in care sunt servite alte sampanii ale marcii sale.

Jay-Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop. Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay-Z si Beyonce formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

landmarkmedia / Shutterstock.com