Marina italiana a salvat aproximativ 3.000 de imigranti aflati la bordul mai multor ambarcatiuni, pe Mediterana, dupa ce a primit mesaje de salvare de la 22 de ambarcatiuni, a anuntat Paza de Coasta, relateaza Reuters in pagina electronica de duminica.

Operatiunile continuau duminica si era neclar unde urmeaza sa fie conduse aceste persoane, a declarat un purttor de cuvant. Europa depune eforturi sa faca fata unui aflux-record de refugiati si imigranti care fug din calea razboaielor din unele tari din Orientul Mijlociu. Mediterana a devenit cea mai sangeroasa ruta pentru imigranti, potrivit Mediafax.

Peste 2.300 de persoane au murit anul acesta incercand sa ajunga in Europa la bordul unor ambarcatiuni, potrivit Organizatiei Internationale pentru Migratii (OIM). Mii de persoane au luat cu asalt sambata, pe ploaie, frontiera Macedooniei. Fortele de ordine au utilizat grenade asurzitoare si au recurs la bastoane, incercand sa puna in aplicare un decret privind blocarea rutei prin Balcani catre Europa de Vest.

Sursa foto: Vito Manzari, Immigrati Lampedusa / Flickr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri