"Vad ca analisti politici serioi se lasa pacaliti de diversiunea lansata in Europa ca Erdogan si-a inscenat lovitura de stat / daca ramanea la resedinta de vacanta in loc sa plece imediat ( si super riscant) spre Istanbul Presedintele Turciei era in locuinta atunci cand a fost bombardata de elicopterele pucistilor / si istoria se scria atunci pe placul "Propagandei" din Romania! A lipsit o ora si intelegerea ca Erdogan merge mereu in "ochiul uraganului" in loc sa fuga sau sa se ascunda", scrie, laudativ, fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

Social-democratul invoca din nou un "sistem de propaganda" de natura "fascista" in Romania, care incearca sa il denigreze pe Recep Erdogan si care este format din aceleasi persoane care lauda Guvernul Ciolos.

"In tara noastra ideile autorist-fasciste sunt promovate in mod deschis de oameni care cred in "institutii de forta militarizate" ( fiind ei insisi ofiteri sau colaboratori sub acoperire) si care explica zi de zi ca e bun un Guvern pe care nu il voteaza oamenii si lideri care niciodata nu au primit legitimitate democratica prin alegeri/ si care ne explica mereu ca poporul turc greseste ca il sustine pe Erdogan si nu accepta sa ii spune cineva ( din tara sau din afara) pe cine sa aleaga Presedinte sau Prim Ministru! ", continua fostul premier.

Citeste si:

Despre toti acestia Victor Ponta spune ca sunt o "secta mai obtuza decat talibanii si mai lipsita de scrupule decat ISIS". Anterior, Victor Ponta afirma ca afirma ca Turcia este o tara cu "cetateni adevarati", mandri si demni, nu inculti si manipulati, cum ii prezinta "propaganda internationala si romaneasca", care au salvat tara lor de la dictatura, luptand cu manile goale impotriva armatei.

Sursa foto: Agerpres