Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sambata un "geniu foarte stabil", dupa aparitia, vineri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia, relateaza Reuters.

"De fapt, de-a lungul intregii mele vieti cele doua cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintala si faptul ca sunt, cum ar veni, destept de-a binelea", a scris Trump pe Twitter, conform Agerpres.ro.

"Am ajuns dintr-un om de afaceri de FOARTE mare succes, o vedeta TV de top... presedintele Statelor Unite (din prima incercare). Cred ca pentru asta trebuie sa fii nu destept, ci geniu... si un geniu foarte stabil!" - a mai comentat liderul de la Casa Alba.

Trump s-a simtit dator cu aceste remarci dupa ce volumul "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (Foc si furie: In interiorul Casei Albe a lui Trump), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, dupa publicarea sa vineri. Respinsa inca inainte de aparitie de Trump ca fiind "plina de minciuni", cartea prezinta o Casa Alba in haos, cu un presedinte nepregatit pentru functie si asistenti care ii pun la indoiala capacitatile.

Sursa foto: By Albert H. Teich / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri