In perioada 1-3 martie, Ikea Franta va instala bai nordice in Paris, pe malurile raului Sena, pentru a-si promova catalogul de primavara, scrie presa franceza.

Mai exact, retailerul va amplasa sase butoaie de lemn cu apa incalzita la 38 grade Celsius in fata Ile de la Cite. Astfel, cei care fac o rezervare in prealabil, vor putea beneficia o ora de wellness traditional suedez. Aplicatia pentru rezervari poate fi descarcata numai de cei prezenti fizic in orasul luminilor.

De asemenea, în aceste locatii vor fi instalate si cabine de baie traditionale, unde vizitatorii de pot schimba pentru a se bucura pe deplin de experienta inedita propusa de suedezi.

Magazinele IKEA ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. INGKA Group detine si opereaza 423 de magazine in 52 de tari (31 August 2018).

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din INGKA Group.

In anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din Romania a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni si 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro.

IKEA Pallady va fi cel de-al doilea magazin local al suedezilor si cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est, cu o suprafata de 37.000 de metri patrati.

Acesta va avea si un restaurant de 550 de locuri si 2.000 de metri patrati, precum si spatii logistice si de depozitare. Mai mult, un Customer Service Center, conceput pentru a raspunde clientilor din toata tara, va fi integrat in magazin.

Sursa foto: Media-marketing.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri