Un numar in crestere de utilizatori din India au apelat la Google pentru a gasi mai multe informatii despre virusul misterios aparut luna aceasta in China. Problema este ca o buna parte dintre ei asociaza virusul cu brandul de bere Corona. Virusul ar putea sa se extinda si in India, acolo unde Ministerul Sanatatii tine o serie de cazuri sub observatie, scrie moneycontrol.com.

Locuitorii din India cauta informatii despre cauzele si simptomele virusului, insa un numar urias dintre acestia au cautat termenii “Corona beer virus” (“Virusul bere Corona”). Potrivit datelor Google trends, indienii confunda sau asociaza virusul cu berea Corona.

Cititi mai mult despre Ce se cunoaste despre noul virus aparut in China.

Datele Google mai arata ca situatii similare s-au mai inregistrat in special in Australia, Canada si SUA, acolo unde mai multe persoane au vrut de asemenea sa afle mai mult despre “virusul bere Corona”.

Peste 12 persoane din India sunt suspectate de o infectie cu noul virus din familia coronavirus, cel mai recent caz fiind cel al unei fetite care s-a intors din China in orasul Patna (statul indian Bihar).

Desi Organizatia Mondiala a Sanatatii nu a declarat o stare de urgenta globala, India si-a sporit masurile de preventie la granite.

In China, pana la aceasta data, aproximativ 80 de persoane au decedat din cauza noului virus.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri