Medicul lui Donald Trump: Președintele nu este încă în afara oricărui pericol

Medicul preşedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat în noaptea de sâmbătă că liderul american a făcut progrese substanţiale în recuperarea după infectarea cu noul coronavirus, continuă să nu aibă febră şi nu are nevoie de oxigen suplimentar, transmite duminică dpa.

Preşedintele Donald Trump a lucrat cea mai mare parte a după-amiezii şi s-a deplasat fără dificultăţi în salonul medical, a informat el, potrivit Agerpres.

"Deşi nu este în afara oricărui pericol, echipa rămâne prudent optimistă", a adăugat medicul preşedintelui american.

Duminică, echipa de doctori va continua supravegherea medicală între dozele de Remdesivir. Donald Trump a primit sâmbătă a doua doză de medicament antiviral, fără complicaţii.

Reamintim că Donald Trump, alături de soția sa Melania au fost confirmați vineri cu coronavirus, în urma anunțului lansat de Președinte pe pagina sa de Facebook. Liderul de la Casa Albă a fost transportat la un spital militar unde a fost tratat cu Remdesivir, un medicament care este administrat persoanelor care se află într-o stare mai avansată a bolii.

Citeste si:
Anunțul președintelui Joe Biden: America s-a întors ”gata să...
Anunțul președintelui nou...

Mesaj video pe Twitter, de la Donald Trump

Donald Trump a transmis sâmbătă seara pe Twitter un mesaj video, în biroul care i-a fost amenajat în în spitalul Walter Reed unde este internat. Mesajul a venit la câteva ore după conferința de presă pe care medicii care îl îngrijesc au susținut-o în fața spitalului.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri