Ronaldinho, testat pozitiv pentru COVID-19

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, câştigătorul ''Balonului de Aur'' în 2005, a anunţat, duminică, într-o înregistrare difuzată pe Instagram, că a fost testat pozitiv la COVID-19, a asigurat că este ''asimptomatic'', transmite AFP, citat de Agerpres.

''Salut prietenii, familia, fanii, am făcut testul Covid, rezultatul este pozitiv, dar sunt bine, asimptomatic pentru moment'', a afirmat fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain.

Ronaldinho, 40 de ani, va rămâne în carantină într-un hotel din Belo Horizonte, unde trebuia să participe la un eveniment organizat de un sponsor al stadionului Mineirao, în care a câştigat Copa Libertadores în 2013, cu echipa locală Atletico Mineiro.

Campionul mondial în 2002 cu Selecao a fost deţinut şi apoi plasat în arest la domiciliu, din martie până în august, într-un hotel din Paraguay, împreună cu fratele său Roberto Assis, pentru uz de paşapoarte false.

Remarcat la Gremio de Porto Alegre, fostul mare fotbalist şi-a încheiat cariera în ianuarie 2018, după ce a atins apogeul în Europa, la PSG, FC Barcelona şi AC Milan, înainte de a reveni în Brazilia, unde a jucat la Flamengo, Atletico Mineiro şi Fluminense, după o trecere pe la Queretaro, în Mexic.

Citeste si:
Top 10: Cel mai bine platiti sportivi din lume
Top 10: Cel mai bine platiti...

Brazilia este a doua ţară ca număr de decese pe plan mondial din cauza COVID-19, după Statele Unite, cu peste 156.000 de morţi din această cauză.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri