Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume și fostul CEO al Amazon a anunțat că intenționează să investească aproximativ 10 miliarde de dolari în protecția mediului înconjurător până în 2030.

Bezos a declarat că s-a retras de la șefia Amazon pentru a se dedica intereselor sale în știință, pe care vrea să le concretizeze prin Bezos Earth Fund. Instituția a apărut în februarie 2020, iar de atunci Bezos nu a dezvăluit foarte multe detalii despre funcționarea acesteia sau cum va încerca să combată schimbările climatice prin intermediul ei, potrivit The Indepedent.

Andrew Steer a fost numit CEO-ul organizației, iar din tweet-urile sale a fost aflat faptul că Bezos ar urma să cheltuiască 1 miliard de dolari pe an, până în 2030, bani care vor servi la susținerea mediului înconjurător.

”Earth Fund va investi în oameni de știință și activiști, dar și în noi tehnologii care pot ajuta la reducerea poluării și la conservarea mediului înconjurător.”, a scris Steer, pe Twitter, fostul președinte al organizației non-profit Institutul Resurselor Globale (World Resources Institute).

În plus, Jeff Bezos s-a ”mândrit” cu experiența pe care Steer o are în acest domeniu, precizând că investițiile sale își vor atinge obiectivul.

Sursa foto: Jeff Bezos, Amazon Logistics/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri