Producătorul aerospațial Blue Origin, susținut de Jeff Bezos, scoate la licitație bilete pentru a fi unul dintre cei șase pasageri ai navei New Shepard în primul zbor care va fi lansat doar cu un echipaj complet. Nava New Shepard nu va avea piloți deoarece va zbura autonom, scrie Entrepreneur.

Potrivit companiei, nava a avut 15 misiuni consecutive de succes, fără echipaj, iar testele de evacuare au fost unele reușite. Călătoria de 11 minute va fi lansată în spațiul suborbital pe 20 iulie de la Launch Site One, situat în Munții Guadalupe din vestul Texasului.

Începând cu 20 mai, cea mai mare ofertă actuală pentru un loc în spațiu a fost de 2,8 milioane dolari. Nava, numită după faimosul astronaut american Alan Shepard, va fi lansată într-o zi istorică pentru explorarea spațiului.

„În urmă cu 60 de ani, Alan Shepard a făcut istorie devenind primul american care a zburat în spațiu. În deceniile de atunci, mai puțin de 600 de astronauți au fost în spațiul de deasupra liniei Kármán pentru a vedea Pământul fără margini”, a spus compania.

Licitarea online pentru râvnitul loc de la bord va continua până pe 19 iunie, când va trece la o licitație online live. Pasagerii interesați de New Shepard pot licita pentru un loc prin intermediul site-ului Blue Origin.

Sursa foto: Facebook/ Blue Origin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri