Delta Air Lines, companie aeriană din SUA, suspendă legăturile cu Aeroflot, compania aeriană rusească, în urma atacului Federației Ruse asupra Ucrainei.

Delta își retrage serviciile de partajare în colaborare cu compania aeriană națională rusă, Aeroflot, cu efect imediat.

”Am eliminat codul nostru din serviciile operate de Aeroflot dincolo de Aeroportul Sheremetyevo din Moscova și am eliminat codul Aeroflot din serviciile operate de Delta din Los Angeles și New York-JFK. Se vor face cazări pentru clienții afectați de aceste modificări. Delta nu operează servicii către Ucraina sau Rusia”, apare într-un comunicat al companiei.

Astfel de măsuri au venit și din partea Marii Britanii, unde companiei aeriene deținute de Rusia i-a fost interzisă intrarea pe fondul sancțiunilor care au fost impuse de premierul Boris Johnson, după invadarea Ucrainei de către Rusia.

În plus, Manchester United va retrage sponsorizarea companiei aeriene rusești Aeroflot, din cauza conflictului izbucnit în Ucraina.

”În lumina evenimentelor din Ucraina, vom retrage drepturile de sponsorizare ale Aeroflot. Împărtășim îngrijorările fanilor noștri și ale întregii lumi, iar gândurile noastre se îndreaptă spre cei afectați de această invazie”, este menționat în anunțul Manchester United.

Compania aeriană a fost un sponsor al Red Devils din 2013, iar cele două părți au semnat o reînnoire a acordului în 2017 pentru o sumă uriașă de 40 de milioane de lire sterline.

Citiți aici cele mai noi informații despre conflictul dintre Rusia și Ucraina: LIVE UPDATE | Război Ucraina: Cele mai recente evenimente

Sursa foto: Delta Air Lines/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri