Multă lume se pronunță în aceste zile cu privire la sănătatea mintală a lui Valdimir Putin, dar Marco Rubio, senator republican de Florida, se întreabă ce rol a jucat pandemia în decizia sa de a ataca Ucraina.

Marco Rubio, fost candidat la președinția Statelor Unite ale Americii, s-a pronunțat pe Twitter cu privire la conflictul din Ucraina. Acesta a scris faptul că "este (Putin, n.r.) un criminal, dar problema lui acum e diferită. Ar fi o greșeală să presupunem că Putin ar fi reacționat la fel în urmă cu 5 ani", transmite New York Post.

Deși senatorul american nu pune reacția lui Vladimir Putin direct pe seama izolării, articolul citat este intitulat "O pandemie petrecută în izolare ar fi putut să-i ia mințile lui Putin", materialul aducând, în același timp, mai multe argumente în sensul sugerat de titlu.

Astfel, printre altele, se menționează faptul că "măsurile ultra-stricte de a-l proteja pe Putin de coronavirus au presupus că majoritatea întâlnirilor sale au fost ținute ori la mese absurd de lungi, ori prin videoconferință".

Mai mult, în articol se arată faptul că "oficialii de la Moscova erau obligați să prezinte de două ori pe săptămână probe biologice pentru a-l asigura pe Putin că nu va fi infectat, în vreme ce mulți dintre aceștia erau nevoiți să petreacă două săptămâni izolare înainte de a-l întâlni pe președintele rus".

Nu în ultimul rând, conform Tatianei Stanovaya, reprezentantă a firmei de analiză politică R.Politik, citată de publicația americană, "Vladimir Putin s-a retras mult în el însuși în ultimii doi ani. S-a distanțat de mașinăria birocratică, de aparatul de stat, de elită. Petrece mult timp singur, cu propriile gânduri și temeri".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri