Ministrul rus de externe Serghei Lavrov și omologul său ucrainean, Dmitro Kuleba, se vor întâlni în Turcia, a confirmat Ministerul de Externe al Rusiei, relatează BBC.

Aceasta va reprezenta prima întâlnire dintre cei doi de la începutul invaziei ruse a Ucrainei, la 24 februarie.

Lavrov va zbura către un forum diplomatic internaţional din Antalya, iar „contactul” lui cu Kuleba este planificat să aibă loc acolo, a declarat miercuri dimineaţă purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Maria Zakharova, citat de instituţia de ştiri de stat rusă RIA Novosti.

Întâlnirea a fost propusă de ministrul de externe al Turciei Mevlut Cavusoglu, care propusese să o țină în format trilateral cu el, Kuleba și Lavrov la masă.

Până acum, a fost anunțat că întâlnirea va avea loc pe 10 martie, în timp ce forumul diplomatic este programat să aibă loc pe 11 martie.

Discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina s-au dovedit până acum dificile, fără a s-a ajuns încă la un acord concret.

În această dimineață, autoritățile din Ucraina și Rusia au anunțat menținerea coridoarelor umanitare care vor permite evacuarea din zonele afectate de război.

Urmăriți LIVE desfășurarea celor mai importante evenimente din războiul dintre Ucraina AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri