Elon Musk a negat că ar fi avut o aventură cu soția co-fondatorului Google Sergey Brin, după ce presa americană a susținut că Musk și Brin, prietenii de mulți ani, s-ar certat din cauza infidelității, relatează BusinessInsider.

Publicația americană The Wall Street Journal a scris în weekend că Musk a avut o scurtă aventură cu Nicole Shanahan, soția lui Brin, în decembrie, ceea ce i-a determinat pe Shanahan și Brin să divorțeze în ianuarie.

Musk a răspuns a venit imediat pe Twitter negând complet zvonurile.

"Aceasta este o prostie totală. Eu și Sergey suntem prieteni și am fost la o petrecere împreună aseară!" a scris Musk duminică. "Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în trei ani, de fiecare dată cu mulți alți oameni în jur. Nimic romantic."

Într-un răspuns ulterior, Musk a adăugat: „N-am mai făcut sex de o grămadă de timp.”

Într-un alt tweet, el a adăugat că încercările de discreditare a caracterului său au ajuns în acest an la un nou nivel, dar articole precum cel publicat de Wall-Street Journal sunt nesemnificative și neimportante.

„Lucrez ore întregi, așa că pur și simplu nu am timp pentru astfel de prostii”, a spus el.

Musk a criticat, de asemenea, The Journal, spunând că „ar trebui să aibă un standard înalt pentru jurnalism”, dar în acest moment este ca un „tabloid”.

„WSJ ar trebui să difuzeze povești care contează cu adevărat pentru cititorii lor și care au o bază reală solidă, nu auzite aleatorii ale terților”, a spus el.

Potrivit documentelor privind procesul de divorț dintre Sergey Brin și Nicole Shanahan subliniază „diferențe ireconciliabile” care fiind motivul pentru divorțul lor în ianuarie, care a avut loc la câteva săptămâni după ce Brin ar fi descoperit presupusa aventură dintre soția și Elon Musk, a raportat The Journal.

Surse au declarat pentru presă că la o petrecere de la începutul acestui an, Musk a căzut în genunchi și l-a implorat pe Brin să-i ierte și că Brin și-a recunoscut scuzele, dar cei doi încă nu au vorbit.

Zvonurile privind aventura lui Elon Musk vine pe fondul altor dezvăluiri despre viața personală a excentricului miliardar. Recent s-a mai aflat că Elon Musk a a devenit tatăl unor gemeni, care au venit pe lume anul trecut, mama lor fiind Shivon Zilis, care ocupă una dintre pozițiile de conducere din cadrul companiei Neuralink, deținută de cel mai bogat om al planetei. Totodată, în luna mai, Elon Musk a fost acuzat că s-a expus unui însoțitor de bord SpaceX.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri