Bulboaca & Asociatii are doi parteneri noi

Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii anunta numirea in pozitiile de parteneri a avocatilor Ioana Radu Motofei si Costin Teodorovici incepand cu luna ianuarie a acestui an. Decizia duce numarul partenerilor la opt.

Totodata, firma a avansat in pozitia de Senior Associates trei avocati, si anume Raluca Ciocarlan, Voichita Mihaela Lefter si Diana Teodorescu.

Ioana Radu Motofei, partener, are 29 ani si se va dedica ariilor de practica litigii, corporate M&A si dreptul muncii. Ea este membru al Baroului Bucuresti din anul 2005. Ea este alaturi de Bulboaca&Asociatii din anul 2007 detinand, pe rand, pozitiile de avocat (associate) si avocat senior (senior associate).

Costin Teodorovici, partener, 30 de ani, este specializat in ariile de practica financiar- bancar, corporate M&A si concurenta. Avocatul este smembru al baroului Bucuresti din anul 2005. El s-a alaturat firmei in anul 2008, detinand, pe rand, pozitiile de avocat (associate) si avocat senior (senior associate).

Casa de avocatura a fost infiintata la inceputul anului 2007 devenind, in scurt timp, unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata locala de profil.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri