Sebastian Gutiu, unul dintre primii parteneri ai Schoenherr din afara Austriei, a devenit managing partner al biroului din Bucuresti in anul 2008.

Dupa absolvirea studiilor la Universitatea de Vest din Timisoara si la Universitatea din Graz, Austria, Sebastian Gutiu s-a specializat in real estate si litigii si arbitraj. El coordoneaza echipa de real estate si constructii si, de asemenea, echipa de litigii si arbitraj, in a carei formare si dezvoltare a avut un rol cheie.

Sebastian ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare,precum si in legatura cu
solutionarea disputelor.

Firma de avocatura Schoenherr si-a inceput operaiunile in Bucuresti in 1996. Cei 50 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe litigii si arbitraj, drept corporatist, achizitii si
fuziuni, finante–banci, piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii.