KPMG l-a cooptat pe Dragos Doros, care anterior a lucrat in cadrul Ministerului de Finante si la casa de avocatura NNDKP, in pozitia de director in cadrul departamentului de asistenta fiscala.

Dragos Doros are o experienta de peste 17 ani in domeniul fiscal si pe parcursul carierei sale a colaborat cu firme care activeaza pe piata consultantei fiscale si de audit, ocupand si functia de director al Departamentului de Legislatie si Impozitare Directa din cadrul Ministerului Finantelor Publice.

”Diferitele crize cu care ne-am confruntat in ultimii ani – financiara, economica si sociala – definesc, de fapt, prin amploarea si durata lor, noua realitate care se contureaza in fata noastra. Azi nu mai este rentabil sa asteptam sfarsitul acestor crize, ci trebuie sa gasim noi metode de a creste si de a ne adapta contextului economic, social si politic actual”, afirma Dragos Doros.

Domeniile sale de experiența includ structurarea investitiilor si planificarea fiscala, asistenta fiscala in cazul operatiunilor de reorganizare, asistenta pe durata inspectiilor fiscale, inclusiv asistenta in cadrul procedurilor administrative ulterioare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Economist BCR: Alegerile anticipate ar elimina incertitudinea fiscala
Setari Cookie-uri