Dan Farcasanu: Vrem sa aducem World Class in cartierele de la marginea Bucurestiului si in provincie

Reteaua de centre de fitness World Class se va extinde in viitor in cele mai mari cartiere de la marginea Bucurestiului, dar si in mai multe orase din provincie, afirma Dan Farcasanu, director de investitii Resource Partners, fond polonez de private equity care controleaza compania romaneasca.

“Anul acesta probabil vom mai face ceva tranzactii pe World Class. Vrem sa ne ducem in 6-7 orase din afara Bucurestiului, unde am putea sa avem profitablitate. In Bucuresti suntem concentrati pe centru si ne vom duce si in cartiere de la marginea orasului; vorbesc despre Drumul Taberei, Militari, Pantelimon –cartiere de dimensiunea Clujului”, a declarat Dan Farcasanu in cadrul conferintei M&A Outlook, organizata de wall-street.ro, in parteneriat cu EY Romania, PeliFilip si Pathfinder.

Potrivit acestuia, Resource Partners mai urmareste in prezent companii din retail, bunuri de consum si distributie specializata in vederea unor tranzactii.

Sectorul serviciilor medicale este in schimb unul destul de scump in Romania si nu cred ca vom vedea o tranzactie in curand aici - Dan Farcasanu, Resource Partners

“Sectorul serviciilor medicale este in schimb unul destul de scump in Romania si nu cred ca vom vedea o tranzactie in curand aici. S-au stabilit niste benchmark-uri destul de ridicate in trecut in sectorul medical, iar cei care au ramas se raporteaza acum la aceste niveluri destul de nerealiste”, a mai adaugat Farcasanu.

Citeste si:
Trei angajaţi și doi clienți ai World Class au fost depistaţi cu...
Trei angajaţi și doi clienți...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Fondul polonez de private equity Resource Partners detine 100% din actiunile retelei de centre de fitness World Class, dupa ce a preluat restul de actiuni (29%) de la ceilalti actionari ai companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri