Angajat al Primariei Sectorului 3, suspectat de luare de mita si proxenetism

Angajatul de la Directia Urbanism a Primariei Sectorului 3, in biroul caruia au fost facute miercuri perchezitii, este suspectat de luare de mita si de proxenetism, anchetatorii stabilind ca punea doua tinere sa se prostitueze, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, barbatul, care este expert in cadrul Directiei Urbanism de la Primaria Sectorului 3, inchiriase un imobil unde doua tinere se prostituau pentru el, clientii fiind atrasi prin anunturi la mica publicitate.

Anchetatorii au stabilit, in timpul anchetei privind suspiciuni ca angajatul Directiei Urbanism a luat mita, ca in paralel cu activitatea pe care o avea la Primaria Sectorului 3, se ocupa si de plasarea unor clienti care sa intretina relatii sexuale cu cele doua tinere.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au facut, miercuri, perchezitii in biroul expertului de la Directia Urbanism din Primaria Sectorului 3 suspectat de fapte de coruptie, dar si la locuinta acestuia.

Oficiali din DGA au declarat perchezitia de la Primaria Sectorului 3 a fost efectuata intr-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Citeste si:
Negoita arunca 6,5 mil. de lei pentru o noua campanie publicitara
Robert Negoita arunca 6,5...

Surse judiciare au declarat ca angajatul de la Primaria Sectorului 3 este suspectat de luare de mita in legatura cu o lucrare.
Anuntul privind perchezitia de la Primaria Sectorului 3 a fost facut de primarul Robert Negoita, pe pagina sa de Facebook, insa edilul a spus ca actiunea este a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Contactati de Mediafax, oficial ai DNA au spus ca procurori anticoruptie nu fac perchezitii la Primaria Sectorului 3, asa cum a anuntat Robert Negoita.

Ulterior, Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne a confirmat perchezitia, dar a aratat ca este facuta de ofiterii institutiei, intr-un dosar al Parchetului Capitalei.

"In aceasta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii", a scris primarul Sectorului 3, Robert Negoita, in mesajul postat pe Facebook.

Citeste si:
In ce judete se mai ia permisul pe prietenie. Perchezitii DGA
Inca se mai "fenteaza" proba...

El a aratat ca Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, "sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri