Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

A initiat si coordonat programe de pregatire pentru jurnalisti si manageri de presa si a coordonat programul scolii BBC in Romania. Freedom House Romania organizeaza concursul "Tanarul Jurnalist al Anului", prin care sustine jurnalismul de investigatie, potrivit prezentarii de pe site-ul organizatiei. Intre 2005-2007, Guseth a coordonat relatiile media ale Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, anunta Hotnews.ro.

In perioada decembrie 1991 — noiembrie 1997, a fost director de programe la Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa. Aici a detinut mai multe functii, de la coordonator de programe la director de programe si membru al Consiliului Executiv (1995-1996), potrivit Agerpres.

Ea a coordonat o gama larga de programe si de proiecte in diferite domenii, precum media, administratie publica, educatie (studii sociale si politice), integrarea europeana si societatea civila, insumand un buget de peste 4 milioane de dolari americani. Cristina Guseth a initiat programe de training pentru jurnalisti si manageri de presa, coordonand programul scolii BBC in Romania, singura scoala deschisa de BBC in afara granitelor.

Citeste si:
Inca un ministru, OUT: propunerea de la Justitie a fost retrasa
Ciolos retrage inca un...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
”Surprinzător”: încă un condamnat pentru corupție dispare din România
Setari Cookie-uri