(P) PeliFilip a asistat Forte Partners in cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman.

"Se poate observa un trend crescator al pietei imobiliare din Romania, sustinut de un numar tot mai mare de tranzactii finalizate sau pe cale de a fi incheiate. Vanzarea proiectului de birouri The Bridge, cu siguranta, va ramane una dintre cele mai importante tranzactii ale anului 2018. Le multumim celor de la Forte Partners pentru increderea pe care ne-o ofera”, a declarat Oana Badarau, Partner si Head of Real Estate, PeliFilip.

Echipa de proiect PeliFilip a fost coordonata de partenerii Francisc Peli si Oana Badarau.

Proiectul de birouri The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, cuprinde trei faze si va avea o suprafata de aproximativ 80.000 metri patrati.
Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Badarau, reuneste una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din Romania: 14 avocati, dintre care 3 parteneri si 5 avocati seniori. Echipa si-a dobandit reputatia prin participarea la cele mai importante tranzactii de pe piata locala din ultimii ani.

PeliFilip este una dintre societatile de avocatura de top din Romania care furnizeaza asistenta de cea mai inalta calitate in toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau au in vedere Romania. Specializati in proiecte complexe care implica o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au experienta extinsa si elocventa in domenii structurale, cum sunt fuziuni si achizitii, servicii financiare si piata de capital, proiecte imobiliare, de infrastructura si concesiuni, energie, media si telecomunicatii, drept societar, comercial, dreptul concurentei, dreptul muncii. De asemenea, firma de avocatura asigura asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor. Pentru mai multe detalii despre domeniile de expertiza si echipa PeliFilip, vizitati www.pelifilip.com.

Setari Cookie-uri