Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, in legatura cu clasarea dosarului de inalta tradare pentru premierul Viorica Dancila, ca s-a demonstrat ca a fost "un denunt calomnios" al liderului PNL Ludovic Orban, scrie Agerpres.

"S-a demonstrat inca o data ca a fost un denunt calomnios, din punctul meu de vedere, al liderului Ludovic Orban. Cred ca demonstreaza modul in care incearca sa denigreze Guvernul neavand argumente si apeland la Justitie. In mod normal, intrebarea era cand se claseaza, nu daca. Din punctul meu de vedere, este un denunt calomnios in care si-a demonstrat limitele Ludovic Orban. Mai departe vedem ce va hotari doamna prim-ministru. Cred ca atunci cand nu ai argumente, apelezi la Parchet, pentru ca nu stii ce sa spui. Ludovic Orban prin acest denunt si-a demonstrat adevaratele calitati de lider politic", a precizat Florin Iordache.

DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare, in legatura cu memorandumul privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Potrivit unui comunicat al DIICOT, dosarul a fost inchis deoarece faptele nu exista.

Comunicatul integral:

Urmare a interesului manifestat de catre reprezentantii mass-media cu privire la cauza penala ce are ca obiect sesizarea formulata de catre d-nul Ludovic Orban impotriva d-nei Dancila Vasilica, prim-ministru al Guvernului Romaniei, Biroul de informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Prin ordonanta din data de 27 septembrie 2018 procurorii DIICOT-Structura Centrala au dispus clasarea cauzei penale cu privire la savarsirea infractiunilor de inalta tradare, prev. si ped. de art.398 C.p. rap. la art.394 lit.b C.p., de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala prev. si ped de art.407 al.1 C.p., de uzurpare a functiei, prev. si ped. de art.300 C.p., de divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. si ped. de art.304 C.p. si de prezentarea, cu rea-credinta, de date inexacte Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului, prev. si ped. de art.8 al.1 lit.b din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, intrucat faptele nu exista.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri