Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni, ca a finalizat ”in cea mai mare parte” evaluarea procurorului general Augustin Lazar. Intrebat cand va fi gata evaluarea, el e raspuns: ”Timpul se masoara in zile", scrie Digi24.

Tudorel Toader a mai precizat ca va face cunoscute elementele de evaluare si concluziile raportului de evaluare in mod public.

Intrebat daca, dupa cum s-a exprimat, finalizarii evaluarii este o problema de zile, ministrul Justitiei a replicat: ”Da, de zile, si luna are zile”.

Ministrul Toader a mai spus ca inainte de prezentarea raportului va avea o discutie si cu Augustin Lazar.

”Sigur, va avea o discutie cu mine, daca dansul va da curs. Inainte de raport il voi invita, il voi servi cu cafea si vom discuta”, a afirmat ministrul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, in 25 august, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar.

”Declansez procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie !”, a scris Toader pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri