Guvernul depune plangere penala impotriva lui Iohannis. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in Comitetul executiv al PSD. Ea a precizat si motivul: seful statului a declarat ca Executivul este corupt.

Legea permite inculparea sefului statului doar pentru inalta tradare, scrie Digi24. In plus, Dancila spune ca va sesiza CCR daca presedintele refuza numirea interimarilor.

Luni, premierul ar trebui sa aiba o convorbire telefonica cu seful sttaului pe tema ministrilor interimari.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge integral remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, precizand ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. In schimb, presedintele nu a precizat nimic despre interimarii propusi de Viorica Dancila la portofoliile detinute de ALDE, dupa iesirea partidului de la guvernare.

Seful Executivului a transmis, marti, propunerile de ministrii interimari. Astfel Niculae Badalau a fost nominalizat la Energie, Ioan Denes la Mediu si Stefan Radu Oprea ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri