Cizmele de cauciuc si pelerinele de ploaie au devenit uniforma la Electric Castel. "Ma simt foarte plouata, dar apreciez momentul cu Parov Stelar, acesta este motivul pentru care am venit aici", a afirmat o tanara.

Peste 100.000 de persoane sunt asteptate, incepand de joi pana duminica, la Festivalul Electric Castle care are loc la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, unde vor sustine concerte aproximativ 220 de trupe si artisti, transmite corespondentul Mediafax. Andi Vanca, PR Manager al Festivalului Electric Castle, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca vor fi organizate la Bontida diverse activitati si pe timpul zilei, pe langa concertele care vor avea loc seara si noaptea.

"Anul acesta, suprafata festivalului este mult mai mare, avem 10 hectare, se vor sustine concerte pe sase scene. Vom avea si activitati in timpul zilei, pentru ca publicul sa poata sta si in timpul zilei la festival, nu sa vina numai seara la concert. Ne asteptam la peste 100.000 de oameni in cele patru zile de festival, iar pana joi, in prima zi, s-au vandut 20.000 de abonamente", a spus Vanca. Marcus Fureder (Parov Stelar Band), a declarat, la randul sau, in aceeasi conferinta de presa, ca Romania a fost una dintre primele tari unde in urma cu zece ani a cantat live.

Citeste si:

"Astept cu nerabdare sa cant joi seara, pentru prima oara la Electric Castle. Show-ul va contine piese de pe noul nostru album, care a fost bine primit de critici si de fani", a spus Marcus.

La Festivalul Electric Castle, care se desfasoara in perioada 25 - 28 iunie, la Castelul Banffy din Bontida, vor sustine concerte circa 220 de trupe si artisti, printre acestia numarandu-se The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpati, Suie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver si The Model.