Iata cinci lucruri pe care orice om de afaceri trebuie sa le aiba mereu asupra sa:

1. Un laptop

Alegerea unui laptop care sa se potriveasca nevoilor unei persoane nu este deloc simpla, conform Business Insider. Insa laptopul este esential pentru un om de afaceri care trebuie sa ramana mereu conectat la mediul online. In plus, spre deosebire de o tableta, un laptop are o rezolutie mai mare si mult mai multe posibilitati de comanda prin tastatura, iar cele doua aspecte sunt de mare ajutor intr-o intalnire de afaceri si ofera un mare plus de confort.

2. Un ceas

Oamenii de succes nu vor renunta niciodata la ceasuri pentru simplul fapt ca ora exacta e la o atingere de smartphone distanta. Ceasurile nu sunt doar obiecte functionale, ele sunt metafora unui mecanism asamblat meticulos sub forma unui accesoriu perfect. Iar un accesoriu purtat zilnic are nevoie de un design potrivit cu personalitatea purtatorului. Elegant, casual sau sport, fiecare ceas de pe cautceas.ro isi poate gasi omul de afaceri potrivit.

3. Un smartphone

Un telefon inteligent nu mai este de mult timp un moft, ci a devenit o necesitate, mai ales pentru oamenii de afaceri. Acestia trebuie sa se orienteze, insa, spre un smartphone din clasa business, indiferent de compania producatoare pe care o prefera. Un smartphone reprezinta cea mai comoda si accesibila modalitate de a fi mereu conectat la mediul online prin casuta de email sau prin intermediul zecilor de aplicatii dedicate antreprenorilor, conform businesstoday.in.

4. O servieta

De-a lungul timpului, servieta a devenit sinonima cu aspectul business. Exista serviete special concepute pentru transportul unui laptop, a unei tablete si a tuturor documentelor necesare pentru o intalnire importanta de afaceri. Servieta trebuie sa se potriveasca stilului tau vestimentar, conform ehow.com. Spre exemplu, o servieta foarte eleganta, din piele neagra, este inadecvata unei tinute smart casual pentru o petrecere „corporate” de seara.

5. Carti de vizita

Cartile de vizita reprezinta oglinda oricarui om de afaceri si spun intotdeauna adevarul despre modul in care acesta se raporteaza la potentialii parteneri de business. Cartile de vizita sunt cele care le amintesc potentialilor parteneri de business de intalnirile pe care le-au avut cu cei care le-au oferit. Cele mai potrivite modele de carti de vizita sunt cele care inspira seriozitate, dar care evita, totusi, sabloanele clasice.