Este cel mai aglomerat weekend din această vară de pe litoralul românesc. Vremea frumoasă i-a făcut pe mulți să ia drumul mării. Turiștii au avut însă parte de o surpriză neplăcută când au ajuns pe litoral. Spun că prețurile au explodat după relaxare.

Se estimează că peste 60 de mii de oameni sunt în acest weekend în stațiunile de pe litoralul românesc. În Mamaia Nord, turiștii au avut parte de o supriză neplăcută. Prețurile în stațiune au explodat odată cu relaxarea de după pandemie. Un șezlong costă 60 de lei, iar baldachinul 200 de lei pe zi, scrie Digi24.

O turistă spune că a plătit 200 de lei pentru un șezlong, iar în câteva zile a cheltuit 2.500 de euro.

”Sincer? 2.500 de euro și nu e ok, având în vedere serviciile, ar fi trebuit să fie mai ieftin. Totuși nu suntem în Dubai, nu suntem în Maldive, suntem pe plajă în România”, a explicat aceasta.

Din iulie, prețurile la cazare pe litoralul Mării Negre vor crește din nou. O cameră care acum costă 280 de lei de la 1 iulie va fi 480 de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri