O formă de turism îndrăgită de mulți români sunt drumețiile. Pe de o parte, se îmbină utilul cu plăcutul și puteți cunoaște locuri noi, făcând puțin sport, iar pe de altă parte, apare sentimentul de aventură, dat de traseele ce trebuie parcurse. Iată câteva opțiuni pentru programarea unor drumeții, unele chiar în apropiere de București, ieșind astfel din cotidianul urban.

Pentru cei dornici de aventură sau pentru cei care vor să iasă puțin din cotidian, iată ce puteți găsi în apropiere de București.

On Adventure

On Adventure a luat naștere în urma inițiativei a doi tineri, Alex și Georgiana. Cei doi sunt ghizi și alături de ei puteți face mountain-bike, drumeții montane, snowboard,snorkel, diving și nu în ultimul rând, urbex (explorare urbană, atât pe jos cât și cu bicicleta).

Totodată, ei încearcă să readucă în prim plan și comorile culturale uitate ale Bucureștiului, dar pun accent și pe natură și sport în locuri autentice din România și Bulgaria. Iarna, găzduiesc evenimente de snowboarding, de la lecții private până la tabere de snowboard într-o atmosferă prietenoasă.

Puteți găsi AICI următoarele drumeții programate, drumeții care durează o zi și pornesc de la 100 de lei.

Sursa Foto: On Adventure.ro

X2 Adventure

Continuăm pe ideea de aventură și ajungem la X2 Adventure, o altă modalitate prin care ne putem distra, făcând sport. Vorbim din nou despre doi tineri pasionați de drumeții, Paul și Alexandra, cu ajutorul cărora puteți călători prin țară.

Puteți găsi AICI lista evenimentelor programate sau puteți lua legătura cu cei doi pentru a vă programa la o viitoare drumeție.

E bine de știut că astfel de călătorii pot avea loc și în afara țării, nu doar în România.

Sursa Foto: X2 Adventure/ Facebook

DCR Adventures

Agenţia de turism “DCR Adventures” a fost înfiinţată în luna decembrie a anului 2017 de către o echipă tânără din cadrul Asociaţiei Non-Guvernamentale “De ce România”. DCR Adventures propune turiștilor români următoarele:

  • excursii montane alături de proprii ghizi acreditați,
  • excursii în locuri mai puțin cunoscute,
  • sejururi și circuite interne și externe,
  • excursii personalizate de grup (team-building-uri),
  • excursii tematice și culturale,
  • excursii concept Blind trip (excursii cu destinație necunoscută).

Sursa Foto: DCR Adventures.ro

Pe DCR Adventures îi găsiți pe Facebook, dar și pe site-ul lor, unde vă puteți înscrie la unul dintre programele lor.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri