Începând cu 4 iunie, Playa 9, de pe malul lacului Străulești, s-a deschis. Accesul se face pe bază de rezervare, iar prețul unui bilet pornește de la 50 de lei. Copiii cu vârste de până la 7 ani au acces gratuit.

Playa 9 dispune de două piscine, dintre care una exclusiv pentru copii, 350 de șezlonguri, locuri la soare pentru cine vrea să prindă cele mai bune raze, dar și la umbră pentru cei care vor doar să se relaxeze și să stea la aer curat.

Programul este următorul:

  • de luni până vineri, de la 09:00 la 21:00,
  • sâmbătă și duminică, de la 09:00 la 21:00.

Intervalul de prețuri arată în felul următor:

  • 50 de lei: adult, preț valabil de luni până vineri,
  • 70 de lei: adult, preț valabil sâmbătă și duminică,
  • 30 de lei: adolescent cu vârste între 7 și 14 ani.

Plaja este situată pe maulul lacului Străulești, pe Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 247, unde puteți ajunge fie cu metroul (coborâți la stația cu același nume), fie cu mașina. Pentru cei care vin mașina, există o parcare supraetajată, cu plată, iar costul este de 0,50 de lei pe oră.

Playa 9 mai vine și cu două baruri, dar și cu bucătărie proprie. Cât despre muzică, organizatorii promit DJ și playlist-uri selecte.

Sursa foto: playa9.ro/ Galerie Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri