Printre hotelurile de lux de pe litoralul românesc se numără și cele ale unor nume mari din România, cum ar fi Simona Halep, George Copos, Gheorghe Hagi sau Gigi Becali. Iată cât costă o noapte de cazare în hotelurile unor reprezentanți ai sportului românesc.

Chiar dacă Mamaia nu mai este prima alegere a turiștilor români, stațiunea este gazda celor mai multe hoteluri ridicate de vedete ale sportului din România.

Iată cât costă o noapte de cazare în hotelurile lor, dar și în ce alte stațiuni mai dețin unități de cazare:

  • Simona Halep: tenismena deține complexul turistic Lotus Studios, aflat în Mamaia Nord - Năvodari. În sistem de apartamente, complexul deținut de Halep te face să scoți din buzunar 1.833 de lei pentru trei nopți de cazare.

Fiind apartament, trebuie să rezervați pentru mai mult de o noapte. Circa 20 de apartamente fac parte din complexul turistic al Simonei Halep.

Sursa Foto: Lotus Studios - Apartamente Mamaia Nord/ Facebook

  • Gigi Becali: a cumpărat recent hotelul Inter-Venus, redenumindu-l Becali Hotel Venus.

Este un hotel de cinci stele, aflat la trei minute de plajă. Cele mai apropiate plaje sunt Venus, Saturn sau Jupiter. O noapte de cazare la hotelul deținut de Gigi Becali, cu mic dejun inclus, costă 956 de lei. Site-ul hotelului contrazice acest preț transmis de Booking.com și prezintă costuri reduse precum 644 de lei pentru o cameră single sau 688 de lei pentru o cameră dublă.

Sursa Foto: Becali Hotel Venus/ Facebook

  • Gheorghe Hagi: acesta deține Hotelul Iaki (Iaki Conference & SPA Hotel), din Mamaia, o unitate de cazare de patru stele, aflată la 20 de minute de plaja Mamaia, supranumită și Hotelul Regelui.

O noapte de cazare în Hotelul Regelui, cu mic dejun inclus, costă 897 de lei. Dacă doriți și articole de igienă în cameră, prețul urcă la 1.055 de lei.

Sursa Foto: iaki.ro

  • George Copos: proprietarul lanțului hotelier ANA Hotels deține hotelul Europa, aflat în stațiunea Eforie Nord, unitate de cazare de patru stele.

La două minute de plajă, în hotelul Europa vă puteți caza pentru o noapte, cu mic dejun inclus, la prețul de 856 de lei.

Sursa Foto: www.anahotels.ro

  • Cristian Borcea: fostul patron al Dinamo deține un hotel de trei stele în stațiunea Olimp, Hotel Pam Beach Resort, cu prețuri mai accesibile decât ceea ce am întâlnit până acum.

La 100 de metri de plajă, în hotelul lui Borcea vă puteți caza cu doar 360 de lei pe noapte, iar pentru alți 40 de lei/persoană beneficiați și de mic dejun.

Sursa Foto: hotelpambeach.ro

Cifrele colectate sunt selectate de pe platforma Booking.ro, fiind primele date disponibile pentru unitățile de cazare mai sus enumerate. Prețurile expuse pot diferi în funcție de perioada și cerințele pe care le aveți pentru vacanță.

Sursa foto: Ana Hotels Europa Eforie Nord

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri